Godnatt sötnosar!

Sitter här och "halvtittar" på MTV med datorn på magen. Klockan är snart halv fyra.. varför har jag en tendens att alltid vara uppe för sent? Aja, jag slår vad om at det finns några vakna själar som kollar runt i lite bloggar ;). Jag surfade lite på internet innan och jag hittade massor av bloggar som bara HACKADE på alla bloggerskor! Det var det bloggen handlade om!!  Alltså det där sjuka skrämmer ju en! Men även fast man hatar det så insåg jag att på något sätt är det intressant att läsa, eftersom det är så sjukt hur visa beter sig!! Men allt är så ytligt såklart.
Tror jag måste sätta klockan på halv tolv imorgon eftersom annars somnar jag aldrig på kvällen/natten. Äckligt tidigt! :(. Men det går! :) Sen så blir det en lång frukost, träna och plugga. En klassisk söndag för mig ^^.
Hoppas ni har haft en finfin kväll hörni! Sov så gott nu, så hörs vi imorgon!
PUSS! 

Kommentarer
Postat av: Cocie

Hej! Jag vet att det inte är roligt att få reklam, men jag hoppas på att jag gör den här reklamen mer för din skull än för min egen! Det är nämligen så att jag precis startat en blogg som kommer att fyllas med massor av mode, skönhet, stiltips, shopping, inspiration och annat skoj! Låter det intressant? Ta en titt!



Kram ♥

2010-01-10 @ 06:29:36
URL: http://cocies.blogg.se/
Postat av: Elina

Tack så mycket :) Detsamma! kram

2010-01-10 @ 10:54:51
URL: http://elinaryttbergs.blogg.se/
Postat av: Alicia

:O fin blogg :)

Allt bra med dig? :)

2010-01-10 @ 11:00:40
URL: http://alziia.blogg.se/
Postat av: Rebecka

sv: tack :)

2010-01-10 @ 12:11:53
URL: http://beeeckaaaa.blogg.se/



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback