Varför?

Varför känner man? Varför saknar man? Varför tänker man bara på hur mycket bättre man kan ha det, och glömmer bort hur bra man egentligen har det? Ibland önskar jag att man bara kunde stänga av hjärnan för ett tag, för att jag håller på att tänka sönder den!

Man bara saknar hela tiden, vill att saker och ting ska vara annorlunda. Det är många som går runt och tänker så. Men jag försöker att sträva efter att inte försöka tänka på hur man så gärna vill att livet ska vara hela tiden och istället GÖRA NÅGONTING åt det! Jag ska ge exempel;
Om man hela tiden sitter hemma och känner att man aldrig gör någonting, man bara sitter framför datorn och LÄSER KÄNDISARS BLOGGAR och tänker " Åh, jag önskar att mitt liv var så händelse fullt, och att jag gjorde så mycket på kvällarna" OSV.
Man håller på så och känner sig missnöjd med livet och hur man ser ut och bara vill vara en annan. Då måste man göra någonting åt det, fattar ni vad jag menar?
Om ni nu känner att ni aldrig gör någonting, så finns det ju lite tips som förgyller ens vardag; Bjud hem tjejerna på middag t.ex!! Det är alltid jättekul, det har jag gjort många gångar! Klä upp er för skojs skulle, dansa, ta foton, skratta, prata, ja!  Det är jättekul och man kan t.ex laga mat tillsammans eller nåt sånt. För eftersom man bara går i skolan på dagarna så hinner man ju inte umgås så mycket med sina kompisar! Hellre hitta på någonting sådant än att bara datanörda och längta, eller hur? =)

Sen handlar det ju inte bara om sådant här som att hitta på saker som middagar, utan också att istället för att gå och vara avundsjuka på andra så måste man ibland ta tag i sig själv och skapa sin egen framgång, tänka på sig själv ett tag! Bygga upp ett eget självförtroende.

Okej, nu ska jag erkänna en jättepinsam sak;

Att det har faktiskt hänt mig, att jag nästan bara iakttar typ mitt favorit bands "TOKIO HOTELS" liv så att helt glömmer bort att ha/skaffa ett eget. AA, men det KAN FAKTISKT HÄNDA! Och det är inte alls bra :S Man mår bara dåligt då.

Man får försöka att tänka lite mer såhär istället ( rätt skumt exempel, men det budskapet kan gälla allting)
"ISTÄLLET FÖR ATT JAG STÅR OCH KÖAR TILL TOKIO HOTELS KONSERT SÅ KOMMER DE NÅGON GÅNG ATT STÅ OCH KÖA TILL MIN" Fattar ni grejen i den meningen? Det behöver alltså inte gälla Tokio Hotel, utan det handlar bara om en klockren "SJÄLVKÄNSLA OCH ATTITYD!

FÖR ATT: MAN LEVER BARA FÖR ATT HA KUL! Right?!
LÅTEN PASSAR VERKLIGEN TILL MITT INLÄGG!

Kommentarer
Postat av: dess

du är klockrent underbar

2010-03-24 @ 12:37:47Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback